Zvijezde koje u 2016. nećemo viđati...

Bye Bye/ Zvijezde koje u 2016. nećemo viđati...

Ovim je zvijezdama 2015. godina bila jako uspješna: iza njih su odlični albumi, fenomenalni nastupi, svjetske turneje, vojska presretnih fanova... No i njima je, bez obzira na slavu, ponekad potreban odmor! Ovo su zvijezde koje u 2016.godini nećemo viđati, barem kako su najaville, a mi se samo možemo nadati da će se vratiti još bolji!

1. Taylor Swift

Nakon megauspješnje turneje "1989" i brojnih nagrada, Taylor Swift odlučila je odmoriti... Pjevačica je za australski “Vogue” izjavila je da sljedeće goidine odlazi na pauzu i da slobodno vrijeme želi provesti s obitelji i prijateljima, dečkom, a tko zna, možda će i napisati koji hit (navijamo da joj dođe inspiracija!).Eto, “swiftieji” će se barem utješiti DVD-om s isječcima njene turneje kojeg je najavila 20. prosinca...

"Možda ću pisati pjesme, možda neću..."

swift567

 

2. Sam Smith

Vlasnik hita “Writtings On The Wall” izjavio je da jedva čeka otići na pauzu, na kojoj će se isključivo posvetiti svom ljubavnom životu. “Tri godine zapravo i nisam bio kod kuće. Moj ljubavni život pretrpio je mnoge uspone i padove, i sad to želim popraviti” , izjavio je Sam.

Sam zbog ljubavi ide na pauzu...

ssmith2

3. Ed Sheeran

Ed Sheeran sigurno može ponijeti titulu "autor najdivnijih balada u 2015. godini".  No fanovima je najavio da će Novu godinu dočekati bez telefona, interneta i društvenih mreža, a vraća se sljedeće jeseni. Planira putovati, upoznati druge kulture, tj. vidjeti svijet "svojim očima". "Moja putovanja svodila su se od aerodroma, do hotela, i do koncertne dvorane. Ne želim više živjeti preko ekrana, zato ću se "iskopčati" s interneta i upoznati stvarni život", kaže Ed.

"Dosta mi je ekrana, čeka me stvarni svijet!"

edsh

 

4.One Direction

Pauza čija je i sama najava obilježila 2015.godinu. Odlazak omiljenog boy banda One Directiona... Pet godina dečki su živjeli po hotelima, strpljivo nastupajućii, zaslužili su je. Mi ćemo nestrpljivo čekati njihov povratak, i uvjereni smo da nas od njih čekaju prekrasne stvari kad se vrate! Pa, za početak, nedavno su najavili i da će ipak održati svjetsku turneju “Made in the A.M”.

1D ipak idu na turneju...

dro4