Zvijezde čiji su roditelji završili iza rešetaka...

Foto: Instagram

Louis s ocem uopće ne razgovara...

Nije im lako/ Zvijezde čiji su roditelji završili iza rešetaka...

Iako su megapopularne zvijezde, mladi su i ponekad naprave neku glupost zbog koje imaju problema sa zakonom. Najčešće ih to "košta" povjerenja fanova (sjetimo se samo Bieberovih skandala), no ponekad se dogodi i da njihovi roditelji imaju problema sa zakonom. A zbog toga zvijezde imaju probleme, a mi im moramo odati priznanje jer sa time se nije lako nositi... 

Ovo su neke od zvijezda čiji su roditelji završili iza rešetaka...

1. Louis Tomlinson

Louisov tata oduvijek je imao problema s alkoholom, i Louis nikad s njime nije imao dobar odnos. Prošle je godine otvoreno priznao da uopće ne razgovaraju. Otac mu je nedavno i uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, i to je "prelilo čašu". Ipak, Louis je izjavio da se nada da će se jednoga dana njihov odnos popraviti, te da takve stvari nikada ne želi priuštiti svome djetetu.

 

Louis često ističe da mu je očuh životni uzor...

tomli

 

2. Nicki Minaj

Nicki se baš i ne može pohvaliti svojom obitelji... Protiv njenog brata podnesena je optužba za pokušaj silovanja, a njen otac je nekoliko puta uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Poznat je i po nasilničkom ponašanju. Nickina mama je čak tražila zabranu prilaska njoj i djeci.

 

Nicki sigurno nije bilo odrastati u takvoj obitelji

nm7

 

3. Justin Bieber

Justinov tata, Jeremy, zaista je problematičan tip. Uhićen je zbog sitnih pljački, uvreda, fizičkog napada... Sjetite se toga kad sljedeći put pomislite da je Justin razmažena zvijezdica, jer možemo biti ponosni na njega, otac mu zaista i nije bio neki uzor.

 

Justin sam priznaje da je imao teško djetinjstvo...

jb6

 

3. Jaden Smith

Možda i nije popularan kao Will Smith, njegov otac, no mladi je glumac i dio je mlade, slavne ekipe... Ipak, i Will je imao probleme sa zakonom, 1989. godine neko je vrijeme proveo u zatvoru zbog prijetnje smrću, no zbog nedostatka dokaza pušten je na slobodu.

 

Priznaje da mu nije lako rasti kao "Smith"...

jaden

 

4. Leighton Meester

Zvijezda serije "Tračerica" zamalo je i rođena u zatvoru! Njena je mama, trudna, služila kaznu zbog šverca dorgom, a nakon porođaja u bolnici, vratila se natrag u zatvor da kaznu odsluži do kraja.

Leighton je sada i sama mlada mama...

lm3

 

5. Lindsey Lohan

Otac glumice Lindsey Lohan pobjednik je ove liste. Bio je u zatvoru zbog pokušaja ubojstva, prijetnji oružjem, vožnje u pijanom stanju, nasilništva... Posljednji put uhićen je u prosincu 2015.g.

I Lindsay je imala problema sa zakonom, što ju je stajalo karijere...

lohan