Zelenokosa Kylie proglašena razmaženom divom!

Foto: Instagram

Kylie Jenner i Ninđa ratnice

Incident/ Zelenokosa Kylie proglašena razmaženom divom!

Kylie Jenner opet nas je šokirala svojom bojom kose, ovaj puta obojala se u zeleno! Navikli smo, i nemamo što drugo reći osim: boja je baš fora, a njoj te lude boje kose dobro stoje! Ona i njena starija seka Kendall bile su glavne vijesti na njujorškom Fashion Weeku (održanom prošli tjedan), no njihova glamurozna pojava ipak je ostala u drugom planu nakon što je zelenokosa Kylie optužena da je pretjerala sa svojim zvjezdanim imidžem te da se počela ponašati poput razmažene dive!

A o čemu je točno bila riječ, ispričala je glumica Jessica Alba u jednoj američkoj emisiji. Ona je prilikom posjete jednoj reviji, od Kylienog osiguranja doživjela veliku neugodnost. "Čim sam ušla, okružili su me njeni tjelohranitelji i počeli pretresati! Nisam znala što se događa, bila sam uplašena, u šoku... Mislila sam da je izbio požar, ili da se u zgradi nalazi netko jako važan... Stvarno strašno iskustvo!", rekla je Jessica Alba.

Šokirala se kad je saznala da su to zapravo tjelohranitelji mlade Kylie Jenner.

Kad su je pitali jesu li joj se tjelohranitelji ispričali zbog takvog grubog pretresa, glumica je odgovorila: "Mislim da su oni samo radili svoj posao", misleći pritom da nije problem u osiguranju, nego u Kylie koja smatra da je toliko važna da se svakog oko nje treba dobro provjeriti!