"Zbog hejtera smo još bolje, a uvrede nam ne smetaju!"

Foto: Instagram

Ovakvo samopouzdanje rijetko se viđa!

Lisa & Lena/ "Zbog hejtera smo još bolje, a uvrede nam ne smetaju!"

Lisa i Lena postaju najpopularnije njemačke zvijezde na Instagramu, no kako to obično biva, njihov vrtoglavi uspjeh neke toliko pogađa da ih često zasipaju uvredama na internetu i u školi. Riječ je, naravno, o hejterima, no njih dvije kažu da ih za to nije baš pretjerano briga i da iz svega nešto i nauče.

Cure nikad nisu skrivale da u svojoj školi nemaju baš puno fanova, no ističu i da nemaju ni previše problema zbog svoje slave.

“Nije da nas netko baš maltretira, no čujemo ponešto ružno.  Ipak, moramo se znati s time boriti. Bez takvih stvari ionako bi bilo dosadno!”, kažu one.

Cure se očito s tamnom stranom slave dobro nose: Selena Gomez, npr., često briše Instagram aplikaciju sa svog mobitela jer joj uvredljivi i hejterski komentari teško padaju, no Lisa i Lena kažu da se hejtera ne boje.

“Na Instagramu postoje hejterske stranice o nama i one su nam često i zabavnije od fan stranica”, izjavile su one. “Iskreno, nekad nam čak i pomažu, jer neke kritike su i na mjestu i pomažu nam da budemo još bolje. A što se tiče našeg Instagram profila, naš je stav da svatko ima pravo na svoje mišljenje, dokle god to nisu neke sulude i prostačke uvrede. U redu je čak i ako napišu da smo ružne"”, ističu Lisa i Lena.

Svaka čast na samopouzdanju!