Zbog golišavih fotki Bieber najavio tužbe

Foto: Instagram

Internetom kruži oko 95 golišavih Bieberovih fotki...

Narušena privatnost/ Zbog golišavih fotki Bieber najavio tužbe

Drama s Bieberovim golišavim fotkama koje su jučer preplavile internet dobila je svoj nastavak! I mada se, nakon prvotnog šoka, smatralo da je riječ o fotomontaži, ispostavilo se da su fotke itekako autentične. Podsjetimo, Justin se odmarao na Bora Bori, sa svojom prijateljicom (kako su oboje dosad tvrdili) modelom Jayde Pierce, a netko je "uhvatio" njihov opušteni trenutak, tj. kad su šetali i plivali goli. Još uvijek nije poznato jesu li ih uslikali paparazzi ili netko od gostiju hotela.

Justin je, navodno, stravično ljut jer mu je povrijeđena privatnost, pa su njegovi odvjetnici najavili tužbe, najprije američkom "New York Daily News", koji je prvi objavio njegove golišave fotke, i odbio ih maknuti web-stranice mada su odvjetnici to zahtijevali.

Društvenim mrežama kruže svakojaki komentari i šale na njegov račun, no većina se slaže u jednom, a to je da se Justin nema stvarno čega sramiti... Ipak, ljudi pozivaju i na to da se njegove golišave fotke prestanu gledati jer je to zaista napad na njegovu privatnost!