Zbog fotke Justina Biebera dok jede bit će vam ga istinski žao

Foto: Instagram

Jadan je to život...

Nije mu lako/ Zbog fotke Justina Biebera dok jede bit će vam ga istinski žao

Možete ga voljeti ili mrziti, no Justin Bieber je megazvijezda, koju po ulici slijede vojske obožavatelja. I on sam je često isticao kako ima puno problema s njihovom opsjednutošću, a svojom bahatošću prema njima često je punio novine.


"Ponekad se osjećam kao atrakcija u Zoološkom vrtu te mislim kako me ljudi uopće ne doživljavaju kao ljudsko biće. To je takva frustracija i loša energija", jednom je prilikom izjavio, a nedavno je i jednoj obožavateljici poručio kako mu se gadi, jer se željela slikati s njim. Dodajmo tome i kako je već nekoliko puta prekinuo koncert i otišao s pozornice, jer publika nije prestajala vrištati, što srećom za njegove obožavatelje, nije učinio u studenom u zagrebačkoj Areni, jer očito nisu dovoljno vrištali.

Možete reći i i "kako je sam to htio", "to je dio posla"... No možda će vas ipak smekšati jedna od zadnjih Bieberovih fotki koja kruži društvenim mrežama, a snimljena je nedavno u Sidneyu, u Australiji, gdje je na turneji.

 

 

"Po prvi puta mi ga je istinski žao. Jadan dečko ne može ni pojesti u miru, a da horda obožavatelja ne bulji u njega..."

 

 

 

 

Na njoj Justin ruča s prijateljima, no okružen je obožavateljima, koji ga doslovno "gutaju" dok jede, i to pod nadzorom policajca. Da stvar bude još gora, ubrzo je procurio i video na kojem ga horda obožavatelja progoni po ulici nakon istog tog ručka.

 

 

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/17332749_1883382391910040_1666421261871349760_n.jpg

 

jusbr5

 

Nije baš lako biti slavan, zar ne... Možete li sebe zamisliti da vam je ovako baš svaki dan?