Zbog čega je ova veza bolje od "Jelene"...

Foto: Instagram

Neki još uvijek žale za Jelenom...

Selena & The Weeknd/ Zbog čega je ova veza bolje od "Jelene"...

"Volim te", šapnula je javno Selena svom dečku The Weekndu prilikom njihovog prvog službenog pojavljivanja  na Met Gali. A mediji sve više ističu da je da je  Selena je zaljubljena preko ušiju u The Weeknda, no i on u nju... A on se ponaša zrelije od Justina, i to je ključ što besprijekorno funkcioniraju!

"Nerazdvojni su. Ova je veza potpuno drugačija od one koju je imala s Bieberom", izjavio je izvor za E! News. Selena i Justin, podsjetimo, bili su zajedno oko 3 godine, s prekidima, sve dok turbulentnu nisu vezu okončali 2014. g. Neki fanovi Jelenu još nisu prežalili.

"Ova ljubav je zrela, a i Selena se puno promijenila. Pronašla je sebe i otkrila što je čini sretnom. Voli Abela (pravo ime The Weeknda), a i on nju. Iz svojih prošlih veza naučili su oboje što žele, a što ne, i toga se drže." dodaje izvor. "Upoznali su i svoje obitelji i oni su njihovom vezom oduševljeni".

A Selenina mama Mandy ne skriva da je sretna: "Sjaji, smiješi se, izgledaju zaljubljeni... mama je presretna", napisala je nakon njihove zajedničke fotke na Met Gali. 

Njih dvoje su nasretniji kad mogu biti običan par, daleko od javnosti. "Kad nisu zajedno, čuju se svakodnevno. Vole se opustiti, pogledati dobar film, naručiti hranu, gledati TV... Izgledaju ozbiljno i da, to je prava, zrela veza.", zaključuje E! News.