Zbog čega je to Demi Lovato napala fana?

Foto: Instagram

Uvijek se bori za pozitivno mišljenje o vlastitom tijelu...

Pretjerano?/ Zbog čega je to Demi Lovato napala fana?

Demi se nikad nije ustručavala govoriti o svome tijelu i problemima s anoreksijom i bulimijom. Također, nikada se nije ustručavala ni kritizirati nekoga tko je tijelo prikazivao nestvarno, no ovaj puta nije kritizirala Photoshop ili magazine, već mladog umjetnika.

Taj mladi rumunjski umjetnik (17) ujedno je i njen fan, a inspiracija mu je bila njena fotografija s Instagrama za promociju pjesme "Body Say". Mladi umjetnik inače crta slavne, a ovaj puta nacrtao je Demi kao sirenu. No njegovo umjetničko djelo nije baš sve oduševilo, a najmanje, čini se, osobu koja je nacrtana: Demi Lovato.

Ona je pronašla njegov rad na Instagramu, te mu odmah i napisala: "Trebaju li moje grudi ovako izgledati? Prelijepo je, no moje tijelo ne izgleda tako.", napisala mu je Demi. Umjetnik se ispričao, rekavši da je crtao sirenu, mitsko biće, te da takvi crteži i ne trebaju izgledati realistično.

 

Demi kao sirena...

 

Untitled-1

 

 

Demina fotografija koja ga je inspirirala...

Untitled-2

 

Mišljenja fanova su podijeljena: neki su stali na Deminu stranu, a neki smatraju da je ipak pretjerala. Umjetnik se trudio satima nacrtati je, a crtež sirene zaista i ne bi trebao izgledati realistično jer sirene su mitska bića. I tu nema nikakve opasnosti za pozitivno mišljenje o vlastitom tijelu, kažu oni.

A što vi mislite? Je li se ipak u namjeri da se sačuva pozitvno mišljenje o tijelu, malo pretjeruje?