Prekinuli Zayn i Gigi!

Foto: Instagram

Nema više ZiGi...

On jedva dočekao?/ Prekinuli Zayn i Gigi!

Čini se da ipak nije bilo sve tako savršeno - njih dvoje slovili su za idealan zvjezdani par, no njihova ljubav pukla je nakon dvije godine veze! Šuškanja o prekidu potvrdio je i Zayn Malik objavom na svom Instagram profilu. 

"Kad ti život baci limune, uhvati ih da te ne udare u lice", napisao je Zayn i objavio svoju fotku na kojoj mu se vidi lice i istetovirano poprsje.

Što se točno dogodilo između njih dvoje, ne zna se, no prijatelj blizak paru izjavio je za britanski The Sun da je glavni razlog njihovog prekida to što su im zgusnuti rasporedi i što premalo vremena provode zajedno. No, to je uobičajena izjava za prekide slavnih, reći ćete... "Zajedno su tako odlučili. Moguće je da opet budu zajedno, no zasad misle da je najbolje da se razdvoje", dodao je prijatelj.

Zayn i Gigi jedno o drugom nakon prekida govore samo sve najbolje, da će ostati prijatelji, da se poštuju... Na žalost, u stvarnom životu to, na žalost, i nije baš tako jednostavno. Jer, neki smatraju da je Zayn zapravo jedva dočekao biti slobodan. Na društvenim mrežama prestao je pratiti i Gigi i njenu obitelj... I to sve skupa u samo nekoliko stai nakon objave prekida. Hmmm....