Zayn i dalje voli Perrie Edwards?

Foto: Instagram

Zaynove poruke joj sigurno teško padaju...

Šalje joj poruke/ Zayn i dalje voli Perrie Edwards?

Čini se da ova ljubavna priča ipak nema kraj? Njihov prekid krajem kolovoza podigao je veliku prašinu u medijima, pogotovo zato što je Zayn ostavio Perrie SMS-om, a nastavili su se prepucavati preko medija i društvenih veza. Perrie je bila povrijeđena jer je uzrok njihovih svađa bila Zaynova prevara, pisali su tada mediji.

I mada se činilo da je Zayn bez problema krenuo dalje, u zadnje vrijeme povezivali sa PR agenticom Carlyn Bryan, s kojom je Zayn i objavio fotke na Instagramu, čini se da to nije cura koju on želi!

Zayn navodno pokušava stupiti u kontakt s Perrie i to tako što joj uporno šalje poruke u kojima piše da je i dalje voli i da mu nedostaje... Perrieni prijatelji kažu da se sve to Perrie nimalo ne sviđa, jer joj zapravo šalje miješane poruke. Perrie nije lako vidjeti ga s drugom curama, teško se oporavlja od prekida i sve joj je to još "svježe". Prijatelji se boje da bi mu se ona, ukoliko bude navaljivao, mogla čak i vratiti! Nadamo se da Zayn ozbiljno misli sve to što joj piše, bilo bi strašno da joj još jednom slomi srce...