Zavirite u stan Belle Hadid!

Foto: Instagram

Tko kaže da se nikada ne smiješi?

Bella privatno/ Zavirite u stan Belle Hadid!

Dvije slavne sestre Hadid definitvno su jedne od najuspješnijih modela. Cure imaju gotovo sve: karijeru, njihov život je glamourozan, Gigi u ljubavi sa Zaynom Malikom cvatu ruže... No Bella je nedavno došla u središte pozornosti nakon što je njen bivši dečko The Weeknd, kojeg, šuška se, nije posve preboljela, u vezi sa Selenom Gomez.

No ako ste se pitali kako izgleda svakodnevni život ovih slavnih cura, zavirite u Bellin njujorški dom. Ona je otvorila vrata svog stana u Newyorku i pokazala kako se opušta poslije snimanja. 

Pa je tako otkrila da većinom naruči hranu (pizzu) i napravi pjenušavu kupku koja je najviše opušta. Strastveni je kolekcionar patkica za kupanje, skuplja ih, a sve imaju i imena. Zanimljivo, ima i masku za ronjenje. Bella obožava igrati društvenu igru jenga, koju igra sama sa sobom, a veliki je fan i bojanki za odrasle, koje, kažu psihoterapeuti, opuštaju od stresa.

Bellin stan nije ogroman i luksuzan, kakve bismo očekivali od zvijezda, no izgleda udobno i toplo. A i konačno smo imali priliku vidjeti Bellu opuštenu i nasmijanu, obzirom da je prati glas da je uvijek ozbiljna i da nema karizmu....