Zaljubi ga...u sebe!

Foto: Shutterstock

Pročitaj njegove tajne signale...

Mali ljubavni savjeti/ Zaljubi ga...u sebe!

Sviđa ti se dečko iz susjednog razreda? Natjeraj ga da te primijeti! Zavođenje je čarobna igra i cure su u njoj prave majstorice, a evo kako i ti možeš ovladati svojim ljubavnim supermoćima...

Započni s ovih naših nekoliko savjeta, ali ne dopusti da te obeshrabre mogući početnički neuspjesi. Budeš li strpljiva i uporna, vidjet ćeš da će ti se to, i te kako isplatiti!

Hipnotiziraj ga!
Uspiješ li zarobiti njegov pogled, već si na pola puta do uspjeha. Magična točka koju trebaš fiksirati svojim pogledom nalazi se iznad njegova nosa, između obrva. Zabulji se u to mjesto i u trenutku ćeš privući njegovu pozornost. Nauči to učiniti prirodno, a možeš vježbati na svom odrazu u ogledalu. Kad osjetiš da si spremna, isprobaj svoju tehniku na njemu. Povremeno skreni pogled: time ćeš u njemu izazvati želju da ponovno poželi da ga pogledaš pa nakon nekoliko sekunda to i učini. Evo još jednoga čarobnjačkog savjeta: prodoran pogled s poluspuštenim trepavicama dečkima je apsolutno neodoljiv!

Čitaj mu misli!
Može ti se činiti nemogućim, ali ući u nečije misli i nije tako teško. Kako bi postala stručnjak u tome, moraš svoj objekt pažnje pomnjivo promatrati i neprestano slušati što govori. Posebnu pozornost obrati intonaciji njegova glasa i poštapalicama koje nesvjesno ubacuje u svoj govor. Njegove tajne kriju se upravu u tim malim frazama i izrazima lica koje ne može kontrolirati. Ako ti, na primjer, kaže "Baš me briga sve oko mene!" i istodobno mu se na licu pojavi izraz nezadovoljstva i tuge, to znači da se najvjerojatnije osjeća neshvaćenim, a zapravo bi želio da ga drugi bolje prihvaćaju.

Nauči čaroliju sirena!
Kako su sirene osvajale mornare? Svojim glasom! One su prilagođavale svoj glas svakomu mornaru kako bi on zvučao prijateljski, zavodljivo i kao da poziva na druženje. No budi oprezna s tim trikom: nemoj se koristiti previsokim tonovima dok mu se obraćaš jer bi ti glas mogao ispasti kreštav, a to nije baš privlačno. Pokušaj naučiti disati dijafragmom: tako će tvoj glas dolaziti iz trbuha, a ne iz grla, i zvučat će mnogo senzualnije. I još nešto, u njegovoj blizini govori malo tiše: to znači da će ti se morati jaaaako priobližiti da bi te čuo...

Pobjegni mu!
U ljubavi pobjeđuje onaj koji uzmiče! Zato mu pobjegni čim on stekne dojam da te "ima pod kontrolom". Kako? Nemoj mu biti uvijek dostupna i on će se svakako zapitati kako to da uvijek imaš toliko posla, toliko prijatelja s kojima moraš provoditi vrijeme, toliko aktivnosti kojima se baviš... Čim osjeti da si mu nedostupna, potrudit će se da se pojavljuje tamo gdje si ti, kako bi ti uvijek bio u vidokrugu. Kad se to dogodi, posveti mu nešto svoje pažnje, budi slatka i druželjubiva, a onda...ponovno pobjegni. Kad se idući put vratiš, budi uvjerena da će te dočekati raširenih ruku.

Dotakni ga!
Izravan i snažan dodir može ga uplašiti. Zato će ti u osvajanju bolje poslužiti lagani, jedva primjetni dodiri. Ukloni dlaku koje se možda našla na njegovu ovratniku (pa čak i ako je uopće nema), lagano mu dotakni prste dok mu pružaš čašu vode, potapšaj ga po ramenu kad mu želiš nešto pokazati. Svaki tvoj dodir neka bude lagan i nježan poput dodira leptira: postat ćeš mu neodoljiva.

 


Pročitaj njegove tajne signale!

Ako pak nisi sigurna djeluje li tvoja čarolija ili ne, evo kako ćeš ga lakše pročitati...

* Kad ga pogledaš, on lagano spusti pogled.
To može značiti da prikriva svoje lice, jer se zbog tvog pogleda crveni. Slatko!

* Neprestano te promatra, ali kad ti pogledaš u njega, on brzo odvrati pogled.
Treba li to uopće objašnjavati? On ne može skinuti oči s tebe!

* Kad si ti blizu njega, njegove su noge raširenije nego inače.
To je nesvjesna radnja, on to čini kako bi zauzeo muževniji stav pred tobom.

* Pred tobom se uvijek drži uspravno i prsa izbacuje prema van.
To je još jedan nesvjestan pokušaj da djeluje zaštitnički prema tebi.

* Dok priča s tobom, popravlja svoju fizuru ili odjeću.
To znači da mu je stalo do toga kako izgleda pred tobom jer mu se sviđaš.

* Zjenice mu se prošire dok te gleda. Reakcija je to koju može skriti samo sunčanim naočalama.
Sviđa mu se to što vidi!

* Često trepće.
To je simptom lagane nervoze koju osjeća pokraj tebe. Zašto? Pa znaš zašto.

* Počinje se smješkati.
Možda se inače ponaša kao neki macho tip, ali ne može skriti svoje instinkte koji ga tjeraju da se smješka u tvojoj blizini. Bravo, uspjela si!