Za razvod Angeline i Brada "kriva" je Selena?

Foto: Instagram

Bila je oduševljena što radi s njime...

Šuška se/ Za razvod Angeline i Brada "kriva" je Selena?

Mediji su se naveliko raspisali o razvodu Angeline Jolie (a naša redakcija prepuna je vaših crteža ove slavne glumice :-)) i Brada Pitta, a kao jedan od najvećih razloga spominje se nevjera. Nagađa se tko je razlog nevjere, a nama je najzanimljivije to što neki mediji spominju Selenu Gomez!

Selena je glumila u filmu “The Big Short” u kojem glumi i Brad, a njih dvoje objavili su i zanimljivu fotku gdje su razgovarali. I to prilično prisno. Selena je bez pardona priznala kako joj se Brad sviđa, kao i milijunima cura diljem svijeta. “Neću vas lagati. Lijepo je gledati zgodnog dečka kojem se divite. Sad jurim Brada Pitta i Ryana Goslinga”, izjavila je ona u šali.

 

No, pojedini mediji tvrde (npr. National Inquirer) da je njeno ponašanje zasmetalo Angelini. “Ona je poludjela kad je vidjela fotku njih dvoje i čula da su flertali bez imalo srama. Selena se hvalila i kako će joj on srediti ulogu u filmu da ponovno zajedno glume. A i priča kako će joj on biti budući suprug, možda i je šala, no Angelini je to smetalo.”

Glumica je navodno i branila Bradu da radi sa Selenom, no on nije slušao! Ipak, ne treba vjerovati u sve priče, obzirom da su neki takvi mediji ipak poznati kao "žuti tisak", i pišu ponekad baš nevjerojatne priče.