"Vjerujem u ljubav na prvi pogled!"

Foto: Instagram

Čitav intervju pročitaj u OK!-u br. 318...

Isac Elliot/ "Vjerujem u ljubav na prvi pogled!"

Nakon malog pop-up showa za najvjernije fanove u Zagrebu, Isac nam je otkrio je li zaljubljen, koji su mu neostvareni snovi, ali i svoju dugo skrivenu tajnu…

Dvadeset je presretnih okejeveki imalo prilike upoznati i družiti se sa sedamnaestogodišnjim finskim pjevačem koji je karijeru počeo prije punih pet godina izvrsnim singlom "New Way Home". Nakon mini-koncerta, Isac se odmorio uz OK! i odgovorio nam na naša pitanja…

1. Koja je najluđa stvar koju si napravio u životu?

Definitivno moja glazbena karijera. U početku uopće nisam znao u što se upuštam i kako će se odvijati moja glazbena priča. Jednostavno, samo sam uletio u cijelu tu priču. U glazbi sam već pet godina i totalno mi je luda činjenica što sam tako dugo u glazbenom svijetu, a zapravo imam tako malo godina.

2. Imaju li tvoje obožavateljice šanse kod tebe, bi li ikad hodao s nekom od njih?

Zašto ne! Moje obožavateljice stvarno me iskreno podržavaju, znaju sve o meni i ne vidim nikakav razlog zašto ne bih bio u vezi s nekom od tih divnih osoba. U svakoj je vezi najvažnije imati potporu i ljubav, a ja to već imam od svakog fana.

3. Kako si se proveo u Hrvatskoj?

Bilo je stvarno predivno i nadam se da ćemo se opet vidjeti, samo možda na nekom većem koncertu. I moram vam priznati da su cure u Hrvatskoj stvarno prekrasne! Ne želim da se druge cure uvrijede, ali kad smo sletjeli na aerodrom, čekale su me obožavateljice i sve su bile nekako posebne.

4. Imaš li neku poruku za hrvatske fanove?

Svaki dan dobivam hrpu poruka iz raznih dijelova Hrvatske i jako mi je žao što nisu svi mogli doći na moj pop-up show. Neki su mi se žalili da su ih spriječile školske obaveze. Ali, htio bih se svima zahvaliti na nevjerojatnoj podršci, predivnim porukama… i stvarno se nadamo da ćemo se vidjeti u skoroj budućnosti na nekom velikom koncertu! Volim vas sve!