Već u ožujku 2017. možete gledati Seleninu seriju!

Foto: Instagram

Prijateljica iz razreda otkriva zašto je počinila samoubojstvo...

Neobična priča/ Već u ožujku 2017. možete gledati Seleninu seriju!

Nakon izlaska s rehabilitacije, Selena se prihvatila svog dugo priželjkivanog posla, produkcije serije  serije “Thirteen Reasons Why”! Zadovoljna je rezultatima, i serija kreće u završnu fazu i promociju, te će premijeru imati u ožujku 2017.godine. 

Selenu nećemo gledati ispred kamera: glumci u seriji većinom su nepoznati, i ova bi im serija trebala dati vjetar u leđa. Zanimljivo, još 8. veljača 2011. godine Sel je zajedno s Universal Studiom kupila prava na film, a tada je bilo planirano da ona bude u glavnoj ulozi.

Serija će inače biti dostupna na Netflixu, a sasvim je moguće da čitava serija bude prikazivana odjednom, tj. svih 13 epizoda. Sama priča serije je pomalo neobična – glavni lik je Clay Jensen, sramežljivi srednjoškolac koji jednog dana pronalazi u svom poštanskom sandučiću paket u kojemu je 13 kazeta koje je snimila njegova prijateljica iz razreda, Hannah Baker. Prije svoje smrti, Hannah je objasnila da je 13 ljudi zaslužno za njenu depresiju i svaka epizoda posvećena je jednoj od tih osoba. 

Zvuči zanimljivo, zar ne? Seleni tema mladih i borba s depresijom nisu strani i sigurno se izvrsno snašla kao producentica...