Uživancija u godini za pamćenje!

Foto: Instagram

Rasprodana turneja...

GFriend/ Uživancija u godini za pamćenje!

Šest super frendica ovu godinu neće zaboraviti do kraja života: u samo tri minute prodale su sve karte za svoju prvu azijsku turneju, objavile prvi album u Japanu, ali i predstavile novi mini-album “Time for the Moon Night”…

Super šestorka Sowon, Yerin, Eunha, Yuju, SinB i Umji upoznale su se prije tri godine u izdavačkoj kući Source Music koja je odlučila osnovati novi bend zanimljivog imena GFriend! Cure su se svijetu predstavile svojim prvim mini-albumom "Season of Glass" u siječnju 2015.

*Bez obzira na to što dolaze iz male, manje poznate izdavačke kuće, cure su odmah privukle pažnju medija, osvojile hrpu nagrada i srca svojih novih fanova. Trećim albumom “Snowflake” i singlom “Rough” nastavile su super uspjeh i osvojile prva mjesta u nekoliko slavnih korejskih show programa. Prvi, pravi album “LOL” izdale su tek u lipnju 2016.

*Nakon nekoliko super uspješnih mini-albuma i jednoga studijskog albuma konačno je došlo vrijeme i za prvu solo turneju. “Ova nam je godina definitivno počela izvrsno! Konačno smo krenule na svoju prvu turneju `Season of GFriend` te potpisale ugovor s japanskom izdavačkom kućom za koju smo snimile poseban album za japansko tržište” pohvalila se Sowon. Zanimljivo je kako su cure apsolutno sve karte za azijsku turneju rasprodale za samo tri minute! I to, naravno, nije bilo sve jer su cure prije nekoliko tjedana predstavile i svoj novi mini-album “Time for the Moon Night”!