Ukoliko dođe u Argentinu, Justin odmah ide u zatvor!

Foto: Instagram

Grijesi prošlosti još uvijek se vuku...

Nova presuda/ Ukoliko dođe u Argentinu, Justin odmah ide u zatvor!

Tijekom svoje turneje po Južnoj Americi morat će zaobići Argentinu jer ga je argentinski sud proglasio optuženikom koji bi, ukoliko pokuša ući u zemlju, odmah bio priveden na suđenje. 

Biebs je optužen da je još u studenom 2013. godine naredio svojem tjelohranitelju da napadne fotografa Diega Pesoa kojemu su tada navodno nanijete tjelesne ozljede, a on sad naravno traži ogromnu novčanu svotu za svoju duševnu i tjelesnu bol. Bieber je pozvan na suđenje još 2014. godine, no nije se pojavio, pa je sud izdao nalog za njegovo uhićenje.

U međuvremenu, ta besmislena odluka je povučena, no sad je podignuta nova optužnica koja Justina tereti za nanošenje manjih tjelesnih ozljeda. Nažalost, i to znači da bi on odmah po ulasku u Argentinu bio odveden u zatvor i poslan na suđenje!

Iz Bieberovog tima poručili su da će se žaliti, no to će potrajati i tko znakako završiti. Tisuće Beliebera marširale su glavnim gradom Buenos Airesom kako bi zaustavile ovo ludilo, no na žalost bez učinka. Justina još uvijek progone grijesi iz prošlosti, no zvijezdama nije lako, jer gotovo svatko tko s njima uđe u bilo kakav sukob, odmah traži velik novac za odštetu i svoju priču ispriča medijima...