Taylor Seleni dogovara spojeve!

Foto: Instagram

"Imat ćemo o čemu pričati našim klincima", napisala je Selena Tay...

Izbirljiva je/ Taylor Seleni dogovara spojeve!

Sada, kad je Taylor Swift konačno sretna u ljubavi s DJ-em Calvinom Harrisom, trudi se svim silama usrećiti i svoju BFF Selenu Gomez, i to tako što joj želi naći "onog pravog"! Taylor je, kako piše "Hollywood Life", već par puta pokušala "smjestiti" dečka Seleni i dogovoriti joj spoj, no to se, čak i za Taylor koja u svojim krugovima slovi kao cura kojoj ljubavne veze i spajanje ljudi ide kao od šale, pokazalo teškim zadatkom.

Selena je nedavno u jednom svom intervjuu izjavila kako želi da joj sljedeći dečko bude poseban i onaj pravi, pa se Taylor odmah bacila na posao.

„Frendovi se svim silama trude naći Seleni dečka, no to, na žalost, dosad nikome nije uspjelo. I Taylor, i svi prijatelji stalno je ispituju o ljubavi, i svi su bili sretni kad se u njenom životu pojavio Zedd (DJ s kojim je surađivala), no Seleni je zaista teško naći dečka. Selena je tvrd orah!", otkrio je izvor za "Hollywood life".

Pa, stvarno je slatko što joj Taylor želi sreću u ljubavi, tome BFF i služe! A Seleni ne zamjeramo što je toliko izbirljiva, cura se zaista opekla u ljubavi... Vjerojatno ju je to sve naučilo da bude oprezna, no možda je ipak i stara ljubav, tj. Justin Bieber, još malo u pitanju?