Taylor Swift blokirala Michaelov broj telefona!

Foto: Instagram

Tko ih želi za cimere?

5SOS o curama/ Taylor Swift blokirala Michaelov broj telefona!

Mladi australski bend 5SOS u svom su nedavnom intervjuu za web portal Sugarscope opisali svoj izlazak iz snova i kakve im se cure sviđaju... Dečki stvarno imaju otkačen ukus: Ashton Irwin rekao je da je oduvijek bio očaran plavom izvanzemaljkom Neytiri iz filma „Avatar“ te da bi s njom najradije proveo dan gađajući lukom i strijelom. Michaelu Clifordu sviđa se Ariel iz bajke "Mala sirena", i da je to cura koju bi odveo na ribu i krumpiriće!

Eh, sad, ovo će možda curama biti čudno: na pitanje čiji telefonski broj od slavnih osoba imaju u svom imeniku, Michael je bez pardona odgovorio, "Taylor Swift, ali ona je moj broj blokrala!" Na to se nadovezao Ashton: "Pa to je sigurno jer si je maltretirao SMS porukama..."

A dečki se polako počinju i osamostaljivati: Ashton kaže da on i Luke traže stan, i da bi rado dijelili s nekime troškove. Ukoliko ih želite za cimere, možete im se javiti: znaju ispeći tost, znaju usisavati, a i donijeti čaj u krevet ako je potrebno... Bravo za dečke, sigurni smo da će naći dobre cimerice :-)!