Taylor otkrila zašto nikad nije voljela Justina Biebera...

Foto: Instagram

Sukob koji ne prestaje!

Sukob/ Taylor otkrila zašto nikad nije voljela Justina Biebera...

Nakon što je Taylor Swift javno optužila glazbenog menadžera  Scootera Brauna da ju je iskorištavao, sukob između njih dvoje ne prestaje. U javnost izlazi sve više toga, a jedna od posljedica njihovog prepucavanja je i to da je Taylor, na neki način, potvrdila da Justina Biebera nikad nije voljela jer je  čitavo vrijeme varao Selenu.

Spomenula je i da je Justin Bieber (čiji je menadžer Scotter Braun) također zaslužan i za njen sukob s Kanye Westom, te da ju je nakon toga još i ismijavao. Taylor također ohrabruje i svoje fanove da nemaju dlake na jeziku pa tako lajka objave u kojima o Justinu i njegovom timu ne pišu baš najbolje.

"Varao si njenu najbolju prijateljicu,  onda si javno stao uz Kanyea Westa, pa onda govorio da želiš mir s Taylor.”, jedna je od objava koju je lajkala Taylor.

U međuvremenu ovaj javni sukob podijelio je strane: Justin Bieber, Demi Lovato, Kendall Jenner ... neki su od zvijezda koji su stali u obranu Scootera Brauna, a na strani Taylor su Selena, Iggy Azalea, Katy Perry, Cara Delevigne...

Scooter je navodno pozvao i Taylor da svoj sukob pokušaju riješti dogovorom, no Taylor, zasad, ne želi.