Tako različiti, a taaako slatki!

Foto: Instagram

Tko je tko...?

WHY DON'T WE / Tako različiti, a taaako slatki!

 

 

Svaki od članova po nečemu je poseban - dečki su totalno različiti, ali se odlično nadopunjuju: saznaj u čemu je njihova snaga i koju ulogu svatko od njih ima u bendu...

JONAH: Veliki brat
Jonah je tijekom vremena u bendu preuzeo ulogu velikog brata. Ostalim je dečkima uvijek podrška, sluša ih i ohrabruje. "On je tip kojem se uvijek prvom obratiš kad trebaš savjet", otkriva Zach. 

ZACH: Gospodin Neustrašivi!
Njegov drski osmijeh topi srca. Ovaj šaljivdžija uvijek ima asa u rukavu kad su luckaste izjave u pitanju. Danas svi znaju koliko je talentiran!

DANIEL: Glazbeni genij!
Ovom je dečku glazba u krvi. Čim čuje zanimljiv ritam, Daniel prekida sve što u tom trenutku radi i totalno se okreće glazbi. Ostali ga dečki prate u stopu i trude se što prije upiti i obraditi ono što je Daniel smislio.

JACK: Dežurni klaun!
Svi u bendu slažu se da je Jack kao stvoren za ulogu klauna. "Rado bih znao što se vrti u njegovoj glavi", smije se Corbyn. Ovaj će šašavac svakoga ostaviti bez teksta. 

CORBYN: Mozak benda!
Ako ste se pitali tko je pametnjaković u bendu, stiže odgovor! Čim upoznate Corbyna, osjetite energiju koja ga okružuje. Na intervjuima je uvijek najglasniji, a njegovo je opće znanje zavidno. "Corbyn je totalno cool nerd.