Što za Camilu Cabello znači "Havana"?

foto: Instagram

Havana u srcu...

Full iskreno/ Što za Camilu Cabello znači "Havana"?

Postoji jako dobar razlog zašto se posljednji singl Camile Cabello zove "Havana". 20-godišnja pjevačica i bivša članica benda Fifth Harmony imigrirala je u Ameriku kad je bila nešto mlađa od 7 godina. Još od audicije na "X Factoru" 2012. pjevačica, čije je pravo ime Karla Camila Cabello Estrabao, otvoreo je govorila o svojem latioameričkom porijeklu.  Rođena je u   Havani, na Kubi.
"Autobus. Svjetla benzinske crpke u ponoć. Spavanje. Tišina. Moja glava na maminom ramenu magazin o Winnieju Poohu. To su stvari kojih se sjećam o našem dolasku u Ameriku" napisala je Camila dio svoje priče za PopSugar. "Moj je tata rođeni Meksikanac i često smo živjeli na putu između Meksika i Havane."

Camila  je također otkrila kako su se ona i mama pripremale prijeći granicu bez njezina oca. Mama joj je rekla kako idu posjetiti Disneyland: "Mama je spakirala mali ruksak s časopisom Winnie Pooh i mojomlutkom, prešli smo meksičku granicu u SAD-u, gledala sam kako tata ostaje s one strane granice"

18948177 772612682900853 3792111713235501056 n

"Sa samo nekoliko stotina dolara i nešto malo odjeće, bez ikoga od obitelji i prijatelja u SAD-u, i bez ikakve ideje što će se dogoditi dalje", Camila je nastavila, "Mama je tada govorila: 'Nemam pojma kamo idemo, ali ovdje ne možemo ostati.' I to nam je bilo dovoljno."

Camilina mama je izjavila za Us Weekly: "odletjeli smo iz Kube u Meksiko i uputili se prema meksičkoj granici, za to nam je trebalo mjesec dana. Ostavili smo sve, obitelj, prijatelje…  Najviše sam se bojala da moj muž nikada neće uspjeti preći granicu." No, na kraju, kao što znate, ipak je sve bilo u redu.