Što vi kažete na novu, plavokosu Selenu?

Foto: Instagram

Iznenadila je sve...

Kakva promjena!/ Što vi kažete na novu, plavokosu Selenu?

Na dodjeli American Music Awards (AMA) nagrada jedna je zvijezda definitivno ukrala svu pažnju: Selena Gomez, koja se na crvenom tepihu pojavila plave kose!

Pravo iznenađenje: Selena baš i nije dosad voljela eksperimentirati s kosom i promjenom imidža i gotovo je čitavu karijeru znamo kao brinetu, no pokazala je da joj apsolutno baš sve dobro stoji! 

"Ne bih baš bojala kosu", izjavila je Selena prije kojih godinu dana. Moja kosa je moj zaštitni znak, to sam ja. Ne mogu sa sigurnošću reći da se ne bih nikad obojala, ali to bi vjerojatno bilo zbog neke uloge u filmu ili tako nešto". Ipak, promijenila je mišljenje.

Uz plavu boju kose, odabrala je crnu, kožnu haljinu, crveni ruž... i čitav njen rokerski stil bio je pun pogodak. Na dodjeli je premijerno izvela i novi hit "Wolves", koji već obara rekorde. Nije se pojavila u pratnji Justina, a između nje i njenog bivšeg dečka The Weeknda očito je sve puklo: iako su naglašavali da će ostati prijatelji, prestali se se pratiti na društvenim mrežama....

 

Kako vam se sviđa nova Selena?

 

selegomo

 

sgome7