Kako će ga provesti slavni?

Foto: Instagram

Svi će oni pokazati svoju romantičnu stranu...

Dan zaljubljenih/ Kako će ga provesti slavni?

Neki su poklone već pripremili, neki već i isplanirali čitav dan, a neki se drže one stare, tj. ljubav treba iskazivati svaki dan... No ipak, lijepo ga je obilježiti. Zvijezde su prilično zaokupljene dodjelom Grammy nagrada (15. veljače) tako da im i neće ostati puno vremena za Dan zaljubljenih, no neki su ga ipak isplanirali.

1. Justin Bieber i Hailey Baldwin još uvijek nisu potvrdili svoj status. I dok Hailey, šuška se, planira romantičnu večeru sa Justinom, on baš i nije u tom filmu. Naime, Justin je prezaposlen dodjelom Grammyja, tako da o Danu zaljubljenih i ne razmišlja... No možda joj je svojom nedavnom izjavom za GQ magazin"Hailey je netko koga zaista volim. Puno vremena provodimo zajedno.", nešto ipak poručio?

Justin i Hailey često provode romantične vikende...

bijus6

 

2. Taylor Swift odmara nakon naporne turneje, i sad ima malo više vremena posvetiti se svojoj ljubavi. No očito se ona i Calvin drže one stare, da se ljubav treba iskazivati svaki dan. “Dodjela nagrada Grammy održat će se 15. veljače, tako da Tay i Calvin nemaju puno vremena za ljubav. Calvin smatra da je svaki dan - dan za ljubav, pa 14. veljače nije ništa drukčiji. Otići će na romantičnu večeru, nakon Taylorinih priprema za nastup“, rekao je izvor blizak paru.

Calvin misli da 14. veljače nije ništa drukčiji od ostalih dana...

cal3

 

3. Selena već ima spreman poklon za Valentinovo! Je li u pitanju Niall Horan ili Samuel Krost, novi dečko s kojim se viđa? Ne, ne...  Selena će Dan zaljubljenih provesti s prijateljicama, koje su uvijek bile uz nju, kad je bilo najteže. Taj dan ljubavi želi provesti s njima i kupila je svakoj posebno izrađenu narukvicu, za uspomenu na ljubav i prijateljstvo!

Zašto ne proslaviti dan ljubavi - s najfrendicama?

selena g