Što o Taylorinom novom dečku misle njeni prijatelji?

Foto: Instagram

Uživaju u Italiji...

Ljubav cvate?/ Što o Taylorinom novom dečku misle njeni prijatelji?

Fanovi su se sad već pomalo navikli da Taylor ima novog dečka: sad je vrijeme da se naviknu i na to da njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi i da to ne skrivaju. Unatoč nagađanjima da je ta veza zapravo lažna, Taylor je Toma upoznala i sa svojim roditeljima, a vrijeme je i da se sazna što o njenoj novoj ljubavi misle njeni prijatelji.

Pa je tako svima zanimljivo što o novom dečku misli njena BFF Selena Gomez. "Podržavam je, dokle god je Taylor sretna", izjavila je u nedavnom intervjuu. Čak se i našalila da je vrijeme da se njih dvije okrenu glumcima jer im glazbenici očito ne donose sreću na duge staze. Izgelda da je Selena mislila i na sebe pritom, tj. na svoju vezu sa Justinom Bieberom.

No zli jezici (a tako pišu pojedini mediji) naglašavaju da Selena ima dobro, čak i predobro mišljenje o Calvinu Harrisu, Taylorinom bivšem. Navodno joj se on sviđa, i smatra da je dobra prilika! Neki mediji otišli su toliko daleko da njih dvoje u budućnosti vide zajedno!

A Calvin je pak, s druge strane, odlučio da mu je dosta zvjezdanih cura. Želi da njegova buduća djevojka bude sasvim nepoznata, i da ih mediji ne parte na svakom koraku (što će mu teško uspjeti, obzirom da i on sam živi od javnosti). Na svom Instagram profilu često se naslikava s raznim ljepoticama, pa se čini da mu je prekid s Taylor pogodio ego...