"Stalno se opijala i proganjala Justina!"

Foto: Instagram

"Ponašala se očajno..."

Napad na Selenu/ "Stalno se opijala i proganjala Justina!"

I dok je jedni hvale, drugi je napadaju: nakon izlaska s rehabilitacije, Selena nije viđena s Taylor Swift, svojom BFF, pa su se pojavila šuškanja da ju je Selena izbacila iz svog života. Razlog tome je, navodi se, taj što se Selena trudi živjeti zdravim životom, okružiti se pozitivnim ljudima, a Taylor na nju loše utječe. 

No uslijedio je novi "napad" na Selenu: sad je optužena i da je proganjala Biebera na Instagramu, zbog čega ga je on zapravo i deaktivirao!

Magazin Life & Style piše da je Selena je bila toliko opsjednuta Biebsovim Instagramom da više nije mogla normalno funkcionirati. “Proganjala ga je po Instagramu”, tvrdi tabloid. “Napila bi se, a onda bi samo govorila i razmišljala o Justinu”.

Navodi se i da se Selena ponašala kao očajnica pa je prijateljicama slala svoje slike s Justinom govoreći pritom kako mu je bilo puno bolje s njom, nego sa Sofijom Richie sa kojom su ga u to vrijeme povezivali. “Bilo je to jezivo. Nije prestajala. Govorila je da joj on nedostaje i da je njihove fotke jedino čine sretnom. Međutim, svi ostali su mislili da je sve to bolesno”, govori jedan izvor navodno blizak Seleni, za Life & Style.

Eh, sad, koliko u svemu tome ima istine..?