"Srce mi je slomljeno..."

Foto: Instagram

"Volim biti u vezi, volim biti zaljubljen..."

Justin Bieber sasvim iskreno/ "Srce mi je slomljeno..."

Justin Bieber, jedan od najzgodnijih dečki (belieberice će se sigurno jednoglasno složiti!) mogao bi vjerojatno imati curu koju god poželi, no čini se da njemu to i nije baš važno. Jer, mada ga stalno viđamo s prekrasnim curama, Justin tvrdi da zapravo nije bio ni sa jednom od njih.

Tako je u nedavnom intervju jednoj australskoj radiopostaji Justin izjavio da zapravo još uvijek nije prebolio svoju veliku ljubav. "Već dugo nisam bio u vezi. Odmaram se, zabavljam i družim. Trudim se biti ono što jesam", rekao je Justin.

"Tip sam dečka koji voli biti u vezi, volim biti zaljubljen, volim se maziti i sve to... No moje je srce slomljeno i puštam ga da zaraste", dodao je.

Opa! O.K., Justin nije izravno spomenuo Selenu, no nije bilo potrebe: zna se da je ona bila jedina cura s kojom je i službeno bio u vezi, pa je apsolutno svima jasno na koga je mislio. A i njeno ime pojavljuje se u novom spotu "What Do You Mean", ispisano na zidu...

A osim svog slomljenog srca, Justin je spomenuo i svoje ne tako davne probleme sa zakonom. Kaže da je ta faza iza njega i da želi to zaboraviti, no ne želi se ni stalno ispričavati. "Udaljio sam se od nekih svojih starih prijatelja i pokušavam misliti svojom glavom", rekao je.

Justin se, čini se, na velika vrata vraća na glazbenu scenu, a nama se ovakav novi, iskren, zreliji, čini super!