Slavne cure otkrivaju što ne vole na sebi!

Foto: Instagram

Ne, ne, nitko nije savršen...

Zvjezdane mane/ Slavne cure otkrivaju što ne vole na sebi!

Koliko god lijepe bile, cure gotovo nikad nisu zadovoljne svojim izgledom. Pa tako stalno traže neke nesavršenosti na sebi, uspoređuju se drugima... Isto to rade i slavne cure: nama se one čine savršenima, no i one imaju svoje mane i komplekse. Otkrile su što to na sebi ne vole...

 

Kylie Jenner

Kylie je više puta izjavila da ne voli svoje tanke usne, te da je zbog njih imala velike komplekse. I tek je nedavno jedva priznala da ih je popunila flerima, iako fotke iz prošlosti govore drukčije i da ih je povećala pomoću plastičnih operacija.

kajli1

 

Kate Moss

Jedna od najslavnijih manekenki, priznala je da nikada nije bila zadovoljna svojim - nogama.

katica

 

 

Kim Kardashian

Zamislite koliko žena (pa i muškaraca) želi izgledati poput nje... Ali, i ona ima svoje komplekse: nju je uvijek živcirala njena "baby kosica”, one sitne dlačice, i jednostavno nije znala što napraviti, pa ih je uklonila laserski.

“Na svakom snimanju i fotografijama taj dio kose riješavali bi mi Photoshopom, pa sam ih se onda riješila”, izjavila je Kim.

kimi5

 

Kristen Stewart

“Ne sviđa mi se veličina mojih ušiju i strašno sam žgoljava. Ne volim te svoje uši...”, izjavila je jednom prilikom.

kristen1

 

Beyonce

Ona je kraljica bez mane, ali... I ona je nezadovoljna sobom. Ne voli svoja stopala i uši. Također, misli da se previše znoji i zato je na njenim nastupima u nju usmjeren ventilator.

bey1

 

Rihanna

“Stalno sam nezadovoljna svojim tijelom, poput većine cura. Znate ono, prešetavamo se ispred ogledala i gledamo stražnjicu i bokove sa svih strana. Da, moja stražnjica je i dalje ravna”, izjavila je jednom Rihanna.

riri67

 

Kendall Jenner

"Ja se želim udebljati na sve načine, ali mi ne uspijeva. Ljudi ne razumiju da je nazivati nekoga premršavim jednako kao i nazivati ga debelim - nije lijep osjećaj.", izjavila je slavna manekenka.

kendi2

 

Bella Thorne

"Mrzim svoju kožu. Imam jako loš ten i dugo sam se borila s aknama. Zbog toga sam jako patila i povukla se u sebe. Dugo mi je trebalo da svoje lice i taj svoj "nedostatak" prihvatim kao dio svog života...", izjavila je Bella koja gotovo uvijek otvoreno govori o svojim problemima s prištićima.

thornica1

 

 

I, što kažete, cure? Nema smisla tražiti mane na svome tijelu, nego shvatiti da nitko nije savršen i da se time ne treba opterećivati. Naše tijelo trebamo prihvatiti kakvo je i voljeti ga!