Shawn o najčudnijim stvarima koje je čuo o sebi

Foto: Instagram

"Ali, ja obožavam bubamare..."

"Nisam baš tako pametan"/ Shawn o najčudnijim stvarima koje je čuo o sebi

Osvojio je 4 MTV EMA nagrade i trenutno je na turneji u Australiji, a u nedavnom intervjuu (Daily Telegraph) pitali su ga kako mu je to gotovo svaki dan čuti na radiju neki svoju pjesmu. Nije li već i sam sebi dosadio?

"Pa da, dosadan sam i ja sam sebi!", rekao je u šali. "No nije to tako loše. Jer to se može svaki čas promijeniti, no dok traje, zahvalan sam na tome. Tko zna, možda ću jednoga dana morati moliti ljude na radiju da puštaju moje pjesme...", odgovorio je Shawn.

Shawna su pitali i koje je najčudnije stvari dosad čuo o sebi:" To da sam strašno pametan i da govorim čak četiri jezika. A zapravo govorim samo jedan...  I to da ne volim rajčice i bubamare.  Ali, ja bubamare obožavam!  Jedina istina je da zaista ne volim rajčice. Groznog su okusa i unište svaki sendvič, i čini se kao da ih ima u svakoj hrani. No to je problem bogatog svijeta."

Shawn je nedavno izdao i svoj parfem, posvećen svojim kanadskim korijenima. "Želio sam parfemu još dodati miris  jabuke s cimetom, no onda sam shvatio da je to ustvari zimski miris, miris svijeća u dane Božića, i da baš i nije za parfem", otkrio je Shawn.