Selena u zadnje vrijeme blista, njena mama objasnila zašto...

Foto: Instagram

Svi su to primijetili...

Promjena/ Selena u zadnje vrijeme blista, njena mama objasnila zašto...

Selena Gomez izgleda predivno u posljednje vrijeme, a blistala je i na crvenom tepihu povodom premijere serije “13 Reasons Why“ (čija je producentica). Bila je tamo sa svojom mamom Mandy Teefay. Selena je doslovno blistala i to nije prošlo nezamijećeno, a onda je njena mama Mandy za Entertainment Tonight objasnila zašto je to tako.

"Mislim da je to zbog toga što je napravila pauzu. Ona je živjela pod staklenim zvonom, i stalno se pitala kakav je život u stvarnom svijetu. To nije stvaran svijet. Tek kad izađeš ispod tog staklenog zvona, shvatiš puno toga.", izjavila je.

A rekla je i da je nije iznenadio Selenin veliki uspjeh, jer je on rezultat svakodnevnog i mukotrpnog rada, no u jednom je trenu shvatila da joj je potrebno vratiti se u realnost. Selena je napravila pauzu, otišla je u kliniku na skoro 3 mjeseca i vratila se jača.

Pouka Selenine priče (tj. njene mame) je da bi svatko od nas trebao napraviti pauzu od društvenih mreža. I vratiti se u stvaran svijet. Pa makar i na nekoliko dana....