Selena otkrila i zašto ne govori o svojoj vezi

Foto: Instagram

Prvi puta na naslovnici američkog izdanja

Na naslovnici Voguea/ Selena otkrila i zašto ne govori o svojoj vezi

Selena je snimila modni editorijal za travanjsko izdanje američkog modnog magazina Vogue, a ta je vijest koja je njene fanove jako razveselila. Jer, ovo joj je prvi puta da krasi njihovu naslovnicu (dosad je bila jedino u brazilskom izdanju). Nemamo što reći osim da su fotke Selene zaista prekrasne.

A Selena je u intervjuu otkrila i da joj to što je slavna i jedna od velikih zvijezda ne odgovara baš i da bi mogla i bez slave. “Vidite, ja volim to što radim, svjesna sam i toga koliko sam sretna, ali, mogu li ovo reći, a da ne zvučim čudno? Jedva čekam da me ljudi zaborave”, izjavila. A i titula kraljice Instagrama donijela joj je više štete nego koristi.

“Nekako sam poludjela kad se to dogodilo”, objašnjava ona. “To me je skroz obuzelo. Budila sam se tom činjenicom i odlazila na spavanje. Bila sam opčinjena, razmišljala o stvraima o kojima nisam uopće željela brinuti. Uvijek se osjećam loše kad pogledam svoj Instagram profil. Zato ga sad malo i izbjegavam”, objašnjava Selena.

A odgovorila je i na pitanje zašto nerado govori o svom ljubavnom životu: "Sve što sam govorila o svojim vezma u prošlosti obilo mi se o glavu i ne želim to više nikada ponavljati".

 

 

 

Miljenica modnih brendova...

selevog2

 

selevog3

 

izvor: Teen Vogue