Selena će uvijek biti moj anđeo!

Foto: Instagram

Nadmašila je i Viktorijine anđelice...

Justinova poruka/ Selena će uvijek biti moj anđeo!

Zbog novog albuma Justin je puno u medijima, a ne prođe gotovo ni jedan njegov intervju a da ne spomene Selenu. U svakom intervjuu za nju ima samo lijepe riječi, a čak i priznaje da bi se volio s njom pomiriti! Izjavio je i da je za raspad njihove veze najviše bila kriva njegova nezrelost, a i lijepe cure na njegovim turnejama, s kojima ju je varao...

Selena se oglasila na sve te izjave, no njoj veza još, kaže, nije na pameti jer se želi posvetiti sebi, poslu... Hm, tko zna, uz njegov trud i slatkorječivost, možda se to i promijeni?

Tako Bieber nije prisustvoavao na velikom modnom događaju Victoria’s Secret zato što je Selena nastupala. Od prekida su u dobrim odnosima, no čini se da njemu i nije baš svejedno biti u njenoj blizini. No prije samog spektakla poslao joj je poruku, tj. podršku, a izvori kažu da joj je napisao da će "ona uvijek biti njegov anđeo!"

Fanovi su naravno jako uzbuđeni jer im to sve daje nadu da će njih dvoje opet biti par. Jer, priznajte, oni koji ih prate i vole, znaju da su njih dvoje o svojem prekidu i vezi, šutjeli k'o zaliveni. A ima i poznatih koji bi ovaj par voljeli ponovno vidjeti zajedno, a jedna od njih je slavna "prijateljica" Jennifer Aniston, koja je izjavila da je Justin presladak i da za njihovu ljubav navija iz sve snage!

 

I slavni bi ih vidjeli zajedno...

jeni