"Ljetos sam imala transplantaciju bubrega..."

Foto: Instagram

Selena i Francia u bolničkoj postelji...

Selena otkrila šokantnu vijest/ "Ljetos sam imala transplantaciju bubrega..."

Nakon što se dugo godina bori s lupusom (autoimunom bolesti), Selena je javno otkrila da je ovo ljeto imala transplantaciju bubrega. Na svoj je profilu objavila bolničke fotografije, zajedno sa svojom najboljom prijateljicom, glumicom Franciom Raisa, kojoj joj je donirala bubreg te napisala podugačak post o tome što je sve prolazila...

"Svjesna sam da su neki od mojih fanova primijetili da me ljetos baš i nije bilo previše u javnosti, pa se me pitali zašto me promoviram svoju novu glazbu na koju sam jako ponosna. Saznala sam da moram na transplantaciju bubrega zbog lupusa i morala sam se oporavljati".

"Transplantacija je bila potrebna za moje zdravlje", napisala je ona u postu na svom Instagram profilu."Iskreno, drago mi je da mogu s vama podijeliti moje putovanje zadnjih nekoliko mjeseci, to sam oduvijek i željela. Želim javno zahvaliti mojoj obitelji i nevjerojatnom timu liječnika za sve što su učinili za mene prije i poslije operacije. No nema riječi kojojm bih zahvalila mojoj predivnoj prijateljici Franciji Raisa. Dala mi je jedinstveni poklon i blagoslov, donirala mi je bubreg. Toliko te volim, sestro..."

Nadamo se da si sad dobro, Selena!

 

 

Ožiljci nakon operacije...

trans1

 

 

selena gomez kidney transplant 1505387687