Selena i Ariana dvije su velike zvijezde koje nikada nisu bile na prvom mjestu!

Foto: Instagram

Tko bi rekao...

Glazbene topliste/ Selena i Ariana dvije su velike zvijezde koje nikada nisu bile na prvom mjestu!

Oni su velike glazbene zvijezde, no zapravo, nikad nisu bili na prvom mjestu toplista. Edu Sheeranu uspjelo je to tek prije nekoliko dana zahvaljujući novom singlu “Shape of You”: prvi put ikad popeo se na prvo mjesto jedne od najuglednijih glazbenih toplista – američkog Billboarda. Upravo to pokrenulo je istraživanje koje su to najveće glazbene zvijezde na svijetu, a koje nisu bile na mjestu broj 1., i zanimljivo je da su to Selena i Ariana!

Najveći uspjeh u karijeri  Arane Grande drugo je mjesto s pjesmom “Problem” koju je snimila s Iggy Azaleom a “Side to Side” bila je osma pjesma u prvih 10! Ipak, Ari će imati još jednu priliku jer je nedavno objavila i singl “Everyday” za koji je ovih dana objavila i spot!

No, Selena Gomez sve je bliža prvom mjestu sa svakim novim albumom! “Good For You”, “Same Old Love” i “Hands to Myself” bili su peti, peti i sedmi, a ta dva peta mjesta su ujedno i njeni najveći uspjesi u karijeri! Billboard navodi da to znači da ona, za razliku od Ariane, do sad nije ni imala ozbiljnu priliku da bude prva, isto se tako spominje da je bolja od Demi Lovato kojoj je najveći uspjeh “This Is Me” s Joe Jonasom, i to na mjestu br. 9.

Ostale izuzetno uspješne zvijezde koje nisu nikada bile na broju jedan su Diplo i Major Lazer, Fifth Harmony i Camila Cabello, Twenty One Pilots, Nicki Minaj ...no oni su svi (osim Nicki Minaj) dosta kraće na sceni od Sel i Ari. Vjerujete li da će njih dvije uskoro stići na vrh?