Selena će otkazati susrete s fanovima zbog strašnog razloga...

Foto: Instagram

I fanovi će morati pomoći...

Justinovim stopama?/ Selena će otkazati susrete s fanovima zbog strašnog razloga...

Jedna od najboljih stvari Selenine "Revival" turneje je njen meet & greet s fanovima, a fotke objavljuje na svojem Instagram profilu tako da svatko može reći da ima fotku s njom! To je njeno pravilo, njen "potpis", koji i fanovi obožavaju i cijene!

No, nakon što je Justin otkazao svoj meet & greet, čini se da bi to mogla učiniti i Selena. I to ne zato što je pritisak i očekivanja fanova velik (kao u Biberovom slučaju): ona se suočava s drugom vrstom pritiska, a to je pritisak na zaštitnoj ogradi koja stoji između nje i fanova.

Selena je tako objavila najnovije fotke meet & greeta, no uz njih je napisala upozorenje: "Sastati se s vama, nakon nastupa, zaista je vrhunac, no vaša mi je sigurnost najvažnija. Ukoliko je ne možemo održati, morat ćemo prestati.", napisala je.

Ukoliko pogledate fotke, vidjet ćete i zašto. Njeni se tjelohranitelji muče zadržati zašttinu ogradu pred navalom fanova. Stvarno izgleda kao da će ograda svaki čast pasti i na Selenu, ali i na njih! A to bi zaista bilo strašno!

 

Zaštitarima nije lako...

selica2

 

selica45

 

Znamo da je sigurno veliko uzbuđenje stajati u blizini svog idola, no priznajte, ponekad su fanovi zaista i sami krivi što zvijezde ograničavaju svoje kontakte s njima... Nadamo se da će se ovo ipak uspjeti riješiti i da nitko neće stradati!