Sel i The Weeknd su nerazdvojni, pišu si svaki dan...

Foto: Twitter

Ona doslovno - sjaji!

Više nema sumnji/ Sel i The Weeknd su nerazdvojni, pišu si svaki dan...

Prošlo je gotovo dva tjedna otkako su Selena i kanadski pjevač The Weeknd "uhvaćeni" kako se ljube nakon večere u jednom restoranu, ali dosad se o svojoj vezi nisu izjasnili. No ponovno su ih fotografirali zajedno, u L.A.-u, u restoranu  Dave & Buster, gdje su se dobro zabavljali i gdje su ostali sve do tri sata ujutro!

Nisu bili sami, uživali su u društvu prijatelja, a Sel i The Weeknd zajedno su otišli kući i čitavo to vrijeme držali se za ruke.

“Selena je bila tako sretna, a Abel je bio posve opušten. Držali su se za ruke kad su izlazili i zaista se može primijetiti da uživaju kad su zajedno. Selena je u njegovom društvu presretna, doslovno sjaji. Očigledno je da su očarani jedno drugim!”, piše E! News.

"Iako su zatrpani obvezama, svaki dan si šalju sms-ove i kontaktiraju. On joj svaki dan piše", dodaje izvor za E! News. "Još uvijek se upoznavaju, i idu polako."

I upravo zbog svega fanovi više nemaju sumnje u njihovu vezu: njima je dovoljan i dokaz što su jedno drugo počeli su pratiti na Instagramu. Čini se da njihovi bivši, Justin Bieber i Bella Hadid, ipak nisu bili u pravu i da nije riječ o tome da Selena koristi The Weeknda da bi sebe promovirala? 

 

Drže se za ruke i ne odvajaju jedno od drugog...

wikend