Put oko svijeta u slikama!

Foto: Instagram

"Privlači me nepoznato..."

Petra Mamić/ Put oko svijeta u slikama!

Nakon Amerike, Finske, Zagreba… Petra se vratila u rodni Bjelovar gdje stvara pravu magiju na svojem Instagram profilu…

1. Tko je Skitnica?
Nakon života u Zagrebu, Finskoj i Americi, vratila sam se u svoj rodni Bjelovar. Osim putovanja, moja velika ljubav je i Instagram. Svaka je fotografija jedinstvena i krije posebnu priču. Svakom fotografijom želim prenijeti djelić magije života. Volim provoditi vrijeme u prirodi, jesti tjesteninu, glasno se smijati, biti uz more, kupovati cipele, rano ustajati, plesati, volim nedjelje, cvijeće, pozitivne ljude i mačke i pse. Vežem se za mjesta na koja putujem te se uvijek mogu zamisliti da tamo živim. Najdraža mjesta na kojima sam bila za sada su Bali, New York i Rim.

2. Neobično ime…
Priča iza mog Instagram nadimka vrlo je zanimljiva. Krajem osnovne škole čula sam pjesmu "Skitnica" Jasne Zlokić i osjetila kao da ta pjesma pjeva o meni. Oduvijek su me privlačile neke daljine i nepoznato. Nadimak Skitnica dala sam sama sebi, ali brzo su ga prihvatili i ostali. Kada sam otvorila svoj Instagram profil prije nekoliko godina, nije bilo dvojbe nego da bude baš @skitnica. 

Kako izgleda jedan dan u životu naše skitnice Petre pogledaj na njezinom super Instagramu!  (@skitnica, broj pratitelja: 31.300)