Prodano 6 VIP ulaznica i više tisuća karata...

Foto: Instagram

Bit će to spektakl godine!

Belieberi, jeste li kupili svoju kartu?/ Prodano 6 VIP ulaznica i više tisuća karata...

U samo tri dana prodano je nekoliko tisuća karata, za Bieberov koncert, a ulaznice za koncert kupuju fanovi iz čak 12 zemalja svijeta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Kanadu, Švedsku, Rumunjsku i Francusku, ali i susjedi iz Slovenije, BiH, Srbiju i Makedoniju.Kako je krenulo, bit će to najveći glazbeni spektakl 2016. godine, a koncert će biti rasprodan!

 

No možda to i nije iznenađujuće: turneja Purpose već je rasprodana u arenama diljem svijeta, uključujući New York, Chicago, Los Angeles i Toronto,

Organizatori Bieberovog nastupa u Zagrebu potvrdili su i da je već prvi dan prodano šest Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica po cijeni od 14.020,00 kuna! Ovi će ultimativni BELIEBERI imati jedinstvenu priliku uživati u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom #GetCloser sjedištu i bit će najbliže Justinu.Upoznat će svog idola i napraviti selfie s njim prije početka koncerta,ići će u obilazak backstagea, gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje.

Na posebnom VIP ulazu dočekat će ih njihovi VIP domaćini, a kući će ponijeti i posebne poklone, ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana i službenu ukrasnu ploču – suvenir u ograničenom izdanju, napravljen i graviran samo za njih.

Cijene ulaznica kreću se od 365 kuna do 565 kuna, za mjesto u VIP loži potrebno je izdvojiti 1465 kuna, dok je za Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica košta 14.020 kuna, a sve se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na internetskoj stranici www.eventim.hr.