Prekinuli Taylor Swift i Tom Hidlleston!

Foto: Instagram

Taylor se na društvenim mrežama i nije baš hvalila njihovom vezom...

Ona stvarno nema sreće/ Prekinuli Taylor Swift i Tom Hidlleston!

Na žalost, ljubav koja je uzburkala zvijezdani svijet nije dugo potrajala: Taylor Swift i Tom Hiddleston prekinuli su. A izgledali su tako savršeno!

Najprije se kao razlog prekida navodio taj da je Taylor ostavila Toma jer je on inzistirao da se ne skrivaju od kamera i javnosti, no ima i drukčijih mišljenja. Tako jedan producent , Tomov prijatelj, navode mediji, govori da Tom jednostavno nije u stanju imati ozbiljnu vezu. “On se jednostavno umorio od Taylor, nije bilo obratno. Tom se udaljio od nje i to nema veze sa pričama o tome kako je njoj smetalo što ih mediji ne ostavljaju na miru.” “Stvar je što je on osoba koja se boji veza i kojoj svi brzo dosade. Čak mu i njegove sestre stalno prigovaraju da nije stanju posvetiti se jednoj djevojci”, ističe isti izvor i kaže da je Tom poznat po tome što mu veze nikad nisu trajale duže od 3. mjeseca.

No britanski magazin The Sun tvrdi da je Taylor baš briga i da je to neće obeshrabriti ponovno izlaziti “Taylor je mlada i obožava izlaske. Pa što? Izlaziti će dok se ne pojavi onaj pravi. Nije u panici”, piše The Sun. “Ona ima nevjerojatnu karijeru i nije joj cilj pod svaku cijenu biti s nekime. Tom ju je šokirao jer je ispao drukčiji od onoga što je zamišljala."

Šteta, jer djelovali su zaista sretno. Unatoč slavi, Taylor zaista baš i nema sreće u ljubavi, a i svi njeni dečki nakon prekida otkrivaju detalje njihove veze....