Povratak sa stilom!

UP10TION / Povratak sa stilom!

Nakon višemjesečne stanke dečki su se vratili čak dvama novitetima: prvim studijskim albumom "Invitation", ali i novim mini-albumom "Laberinto"…

Boy bend od deset članova (Jinhoo, Kuhn, Kogyeol, Wei, Bitto, Wooshin, Sunyoul, Gyujin, Hwanhee i Xiao) osnovan je još 2015., kada se svaki član posebno, na posve originalan način, predstavio publici u super zabavnoj emisiji "King of Masked Rookie UP10TION". Dečki su, iako su svi pred sucima nosili maske, pokazali svoj nevjerojatan šarm i talent. Suci su za prvog člana Wooshina utvrdili kako je nevjerojatan glumac.

Kao drugi i treći član, odabrani su Jinhoo i Hwanhee, a četvrti član Bit-to je sve oduševio svojim dubokim i nevjerojatno emotivnim glasom. Petog člana Kogyeola pohvalili su zbog izvrsnog prenošenja dubokih emocija na publiku. Šesti i sedmi član postali su preslatki Kuhn i Sunyoul. Priču su na kraju zaokružili jednako talentirani Wei, Gyujin i Xiao. Prvi mini-album nazvali su "Top Secret" te ga predstavili svojim prvim singlom u karijeri "So, Dangerous".

 

Pogledaj fenomenalnu koreografiju koju su dečki izveli u svojem super videu “Candyland”!