"Osjećala sam se poraženo i osramoćeno!"

Foto: Instagram

Ona je kraljica!

Selena o bivšim dečkima/ "Osjećala sam se poraženo i osramoćeno!"

Prošle je godine Selena najavljivala svoj veliki povratak, svoj "Revival" album i veliku turneju, no često puta je njena karijera bila u drugom planu, jer su je neprestano ispitivali o Justinu i o ljubavnom životu. "Završila sam s time, dosta mi je", izjavila je u siječnju. "Nije li već sve rečeno?" No tada je na red došao Niall Horan, kao njen novi dečko, pa glasine o tome da nije solo...

"To je toliko frustrirajuće", rekla je u svom novom intervjuu za magazin Marie Claire. "Trudim se promovirati ono što volim, za što živim, ali sve se uvijek svede na moj privatni život. Zbog bivših sam se osjećala poraženo, osramoćeno, no uvijek sam se trudila smiješiti, jer nisam dozvolila da me slome!"

Da se zna: Selena je solo, no zabavlja se. "Želim se samo dobro provesti. No nemam povjerenja ni u koga, a izlaske shvaćam kao zabavu i tako se postavim".  Karijera joj je u prvom planu. Započela je turneju, no producentica je i serija.

"Više se ne bojim glupih pitanja. Konačno sam postigla ono što želim. Želim da me ljudi pamte po mojem radu, a ne samo kao nekoga tko je slavan i poznat, no ne zna se točno zašto", izjavila je za Marie Claire (izlazak 15. svibnja).

 

Na naslovnici...

mclai3