Ovo su najgori učenici među slavnima!

Foto: Instagram

Domaća zadaća? Što je to?

Izbačeni iz škole/ Ovo su najgori učenici među slavnima!

O.K., priču o tome da je veliki um Albert Einstein u školi bio loš, svi znamo, i rado je izvlačimo iz rukava :-), no neki od ovih poznatih faca bili su u školi prava katastrofa i ne bismo voljeli s njima sjediti u klupi...

Robert Pattinson

Zvijezda Sumrak sage, no u školi nije bio zvijezda. Loš učenik, jako loše ocjene, a na kraju je izbačen iz škole jer nije nikada pisao - domaću zadaću.

Adele

Divan glas, u školi je svima dizao tlak! Totalna svađalica, svađala se sa svima, no s profesorom se toliko posvađala zbog jedne svoje omiljene reality zvijezde da su je privremeno izbacili iz škole.

Katy Perry

Katy Perry odrasla je u konzervativnoj obitelji, no bila je "svoja". Dobila je ukor jer je za svog ljubavnog partnera izabrala drvo (da, da, drvo!). „Glumila sam Afroditu u jednoj predstavi. Pa sam malo vježbala...", izjavila je. Išla je u katoličku školu.

Ryan Gosling

Slatkiš iz filma "The Notebook"... Ne, ne! Jednom je u školu donio noževe i prijetio učenicima! Ispostavilo se i da pati od poremećaja pažnje, hipšeraktivnosti, pa je zbog toga išao i u specijalnu školu.

Amy Winehouse

Buntovnica od malih nogu. Izbačena je iz srednje škole jer je prekršila pravilo: pirsala je nos.

Charlie Sheen

Problematičan glumac... Pa nas i ne čudi da je izbačen iz srednje škole zbog markiranja i loših ocjena.

Snoop Dogg

Slavni je reper izbačen čak iz osnovne škole zbog ocjena, ali i groznog ponašanja.

Lily Allen

Najgora od najgorih. Britanska pjevačica izbačena je iz čak 13 škola zbog pušenja, opijanja, markiranja, tučnjave, loših ocjena... Školu je napustila s 15. godina.

 

 

Katy je dobila ukor jer je "naskakala" na drvo...

pk9