Ovih 6 puta Zayn je i službeno uvrijedio 1D!

Foto: Instagram

Što god mislili o njemu, novim singlom osvaja topliste...

Zayn vs. One Direction/ Ovih 6 puta Zayn je i službeno uvrijedio 1D!

Još se dobro sjećamo kakve su iskre frcale između directionera i Zayna kad je napustio 1D. Razlog dugo nije otkrivao, no priznajte, sve što je dosad rekao o Harryju, Liamu, Louisu i Niallu nije baš najbolje zvučalo... Izdvojili smo par situacija kad ih je i službeno uvrijedio, a neki od fanova to mu nikad neće oprostiti!

1. Kad se posvađao s Louisom na Twitteru

Prva velika svađa. Zakuhao ju je Naughty Boy, a umiješao se Louis, kojemu je Zaynov odlazak najteže pao. No Zayn je Louisu odbrusio: “Sjećaš li se onog razdoblja kada si imao život i nisi pisao bi*chy komentare o meni?”

2. Kad je potpisao ugovor za solo album

Zayn je tada konačno objasnio i zašto je napustio 1D: “Želio sam stvarati pravu glazbu", izjavio je. Uf, ovo je fanove jako povrijedilo, zar 1D nema pravu glazbu!?

3. Kad su 1D osvojili AMA nagradu

Bilo nam je čudno gledati 1D kako prvi puta primaju nagradu, bez Zayna. Neki su mislili kako je Zaynu tada bilo teško, no on je napisao na svom Twitter profilu samo  “LOL”. Dobro, možda i nije mislio na njih, no ispalo je kao da im se podsmjehuje!

4. U svom intervju za magazin "Fader"

Na naslovnici je "Fadera" Zayn je bio sjajan, no u intervjuu  prilično grub. “Biste li vi slušali 1D sa svojom curom, npr. negdje na partyju? Ja ne bih!", rekao je kad su ga pitalu o odlasku.  "Ne kažem da je to loše, no to nije glazba koju želim slušati. Otpočetka sam želio otići, no nije bio pravi trenutak...". Upssss!!!

5. Kad je kritzirao njihov glazbeni ukus

“Uživao sam biti dio 1D, no glazbu koja se njima sviđa (indie rock), ne smatram dobrim glazbenim ukusom”, izjavio je Zayn jednom prilikom.

6. Kad je izjavio da mu se nitko iz 1D-ja nakon njegovog odlaska nije javljao

"Pisao sam im, ali nitko mi nije odgovarao”, tvrdio je Zayn. A to je razbjesnilo Harryja koji je izjavio da je to - obična laž!

 

Pa sad vi recite da između njih nema zle krvi? Je li bilo u redu od njega biti tako grubo iskren ili je ipak prema 1D-ju trebao imati više poštovanja?

 

tumblr mgnp3tA9HH1rm1kbuo1 500