Ovako Ed Sheeran zamišlja svoje vjenčanje...

Foto: Instagram

"Bolje da se ne miješam..."

Već je isplanirao!/ Ovako Ed Sheeran zamišlja svoje vjenčanje...

Nekako nam je uobičajeno da vjenčanja planiraju cure, no Ed Sheeran jedan je od dečki koji je već isplanirao svoj veliki dan, i ne želi ništa otmjeno!

Ed je nedavno priznao kako bi se volio oženiti za svoju školsku kolegicu Cherry Seaborn, s kojom je u vezi od sredine 2015. godine. Svi smo bili iznenađeni, jer par je očito uspješno držao svoju vezu u velikoj tajnosti. I tek ih povremeno možemo vidjeti na fotkama zajedno i to na Instagram profilima njihovih prijatelja i drugih zvijezda.

Pa, ukoliko zaista odluče vjenčati se, bit će to jednostavan događaj za uži krug obitelji i prijatelja.

"Moja ideja je da svi stoje okolo dok piju šampanjac i svi se jako, jako napiju do, tipa, dva sata,” rekao je Ed za Daily Star Sunday.

“Vjenčanje bi se održalo poslijepodne i imao bih samo kioske s hranom. Bilo bi ribe i krompirića, pizze, pržene piletine. Kad bi se obred vjenčanja završio, ljudi bi uzeli pivu i tu hranu koja se jede prstima, ne bi bilo nikakvih fancy obroka.”

“Jednostavno jedeš negde vani, u dvorištu, jer nitko ne želi otmjenu hranu. Svi to žele prljavo, opušteno, kao pomfrit u vrećici.”
Iako Ed želi opušteno vjenčanje, jasno mu je da Cherry "najvažniji dan" u svom životu možda zamišlja drugačije i spreman je da sve bude kako ona poželi.

“Ne mislim da je mladoženji dopušteno puno planirati”, našalio se. “Bit ćeš loš muž ako želiš kontrolirati. To je dan tvoje djevojke. Mladoženja se jednostavno mora prilagoditi.”

Ipak, prije svadbe, Ed planira objaviti svoj treći studijski album “÷” (3. ožujka) i odraditi svjetsku turneju.