Osjećam se neshvaćeno i pitam se ima li sve to smisla...

Foto: Instagram

Uvijek ću biti vjerna sebi...

Tini otvorila dušu/ Osjećam se neshvaćeno i pitam se ima li sve to smisla...

Martina Stoessel u svom je intervjuu za argentinski magazin Gente otvorila dušu i između ostalog priznala da se ponekad osjeća neshvaćeno i da se ozbiljno pita  pita ima li njena karijera smisla.

Na pitanje kako je to biti uzor i nečiji idol, Martina ističe da se često pita je li to zaista tako. “Nekad se jednostavno osjećam odvojeno od svijeta. Nekad se pitam slušaju li moji vršnjaci što ja to uopće govorim. Onda počnem sumnjati u sebe. Trudim li se dovoljno? Je li sve to vrijedno toga, pitam se? Odgovor nalazim u pismima i porukama mojih vjernih tinista. Tada mi je lakše i shvaćam da imam sjajnu priliku napraviti nešto pozitivno u svom životu.

Tini ističe i da se neće odati alkoholu, cigareta i drogama kao što se to zna događati mladim zvijezdama. “Čak i da prestanem biti slavna, osjećat ću se isto, bit ću i dalje sretna. Nikada neću prestati biti vjerna sebi. Klonim se svih poroka, klonim se alkohola i cigareta, želim svojim ponašanjem biti primjer svojoj i svoj budućoj djeci. Ključ je u tome da se okružite prijateljima koji su tu kad prođe euforija, uzbuđenje zbog slave. Imam 10 prijatelja koji su uz mene čitavog života i s kojima uvijek o svemu mogu razgovarati", zaključuje ona.