"Odrekla sam se poroka i sad vidim stvari kakve jesu!"

Foto: Instagram

Uspjela sam sama samcata...

Miley o životnoj promjeni/ "Odrekla sam se poroka i sad vidim stvari kakve jesu!"

Još uvijek smo iznenađeni Mileyinom promjenom: iznenadila je novom pjesmom i novim spotom u kojemu nema ni trage one stare Miley, cure od koje smo navikli da radi skandale. Ona i sama izjavljuje da nije ni pomišljala da će se ikada tako smiriti, a za njenu promjenu zaslužno je i to što se potpuno odrekla loših navika i poroka: prestala je konzumirati marihuanu i alkohol, koji su, kaže, bili dosad njena svakodnevica.

Najveća razlika je u tome što sad jasno vidi stvari ispred sebe, kaže Miley. “Pogledajte mi u oči, vidite kako su sad bijele”, izjavila je ona za radio postaju SiriusXM. “Sad su širom otvorene i sve vidim baš kako treba. Sad imam mnogo više energije i moji prijatelji to primjećuju.”


Miley ističe i da joj je zdrav život skroz čudan, no da se loših navika odrekla sama samcata, iako su joj i prijatelji govorili da joj to neće uspjeti bez stručne pomoći. “Sve što hoću napraviti, ja mogu. Jednostavno sam odlučila da više ne konzumiram marihuanu i to je bilo to”, zaključila je ona i dodala: "sad imam puno više energije. Uvijek sam bila energična i sve što želim raditi, radim da bude savršeno".

Jednako tako odrekla se i alkohola, a nadajmo s eda će njen primjer potaknuti i ostale koji imaju sličnih problema!