O njoj bruji cijeli svijet!

Foto: Instagram

Pred njom je još bolja godina...

Billie Eilish/ O njoj bruji cijeli svijet!

Ona je nova teen senzacija glazbenog svijeta, no nisu samo pjesme ono što je čini posebnom - ona je definitivno cura sa stavom!

 "Ako mi netko kaže da bih nešto trebala napraviti, budite sigurni da ću napraviti upravo suprotno!", tako nekako živi Billie Eilish, cura o kojoj posljednjih mjeseci bruji cijeli svijet, a baš sve tinejdžerice žele biti poput nje. Na Instagramu ima 11 milijuna pratitalja, njezina najnovija pjesma "When The Party's Over" ima više od 118 milijuna pregleda YouTubeu, a pjesma "Lovely", koju je snimila s Khalidom, pregledana je nevjerojatnih 196 milijuna puta! Prošla je godina definitivno bila u znaku njezine glazbe, a čini se da će joj ova 2019. biti još i bolja. Najavljuje studijski album koji bi trebao izaći u prvoj polovici godine, a na proljeće se sprema i na europsku turneju koja je već dobrim dijelom rasprodana.

Ove će godine nastupiti i na jednom od najvažnijih glazbenih festivala na svijetu, legendarnoj Coachelli.

Billie je odrasla u u Los Angelesu i, kad ne putuje zbog nastupa, i dalje živi s roditeljima i bratom Finneasom koji piše i producira njezine pjesme. Roditelji Maggie i Patrick prate Billi na nastupima kad god je to moguće.

 

Kako vam se sviđa "When The Party's Over"?