"Nikad nisam mislila da ću se ovako smiriti!"

Foto: Instagram

Sada su joj važniji baloni...

Miley o svojoj promjeni/ "Nikad nisam mislila da ću se ovako smiriti!"

Što se događa s Miley? Sve je iznenadila svojom novom pjesmom "Malibu", i ono što je posebno iznenađujuće je njena preobrazba u novu (zapravo staru) Disney djevojku. Ona i sama ističe da je za nju također to velika promjena jer je mislila da će ostati divlja.

Prilikom svog gostovanja na radio postaji SiriusXM ostavila je dojam slatkice, a jedino što je ostalo od Miley je povremeno poziranje s isplaženim jezikom i, naravno, velik broj tetovaža. No način odijevanja i razgovora pokazao je da je pred nama nova/stara Miley! 

“Da ste mi prije tri godine rekli da ću napisati pjesmu kao što je ‘Malibu’, ne bih vam vjerovala”, izjavila je. “Prije tri godine, bila sam cura koja isplaženog jezika jaše na velikom hotdogu ispred 20.000 ljudi. Nikad ne bih pomislila da ću biti na tako mirnom mjestu sada i da će mi druge stvari biti važnije. Sad su mi važniji baloni! Ona Miley bi razmišljala kako da na taj hotdog stavi i senf! Ali, ja sam sad i vegan! Stvari su se puno promijenile... Nisam ni pomislila da ću završtiti - ovdje”, dodala je.

Što vi kažete? Kako vam se sviđa ova promjena? Je li to zbog ljubavi? Ili je ona stvarno sazrela...