"Nije mi žao što sam voljela Justina!"

Foto: Instagram

"Bili smo jako mladi, griješili smo!"

Selena otvorila dušu/ "Nije mi žao što sam voljela Justina!"

U nedavnom intervjuu britanskom "The Sunday Times Style Magazinu" fanovi su konačno čuli, i to vjerojatno po prvi puta od Selene, kako ne žali ni za čime što se tiče njene ljubavne prošlosti sa Justinom Bieberom! Selena je u intervjuu otvorila dušu: između ostalog, pričala je o njihovoj velikoj i burnoj ljubavi, o svom prstenu djevičanstva, ali i o svojoj prijateljici Taylor Swift.

„Ljudima je bilo teško razdvojiti nas“, rekla je Selena misleći na Justina i sebe, "Internet je htio zamrznuti taj trenutak i stalno ga iznova ponavljati... Nisam smatrala da radim išta loše osim što sam zaljubljena. Nije mi žao sto sam ga voljela. Bili smo tinejdžeri, griješili smo i to je normalno.  Ne kažem da neću i dalje raditi ljubavne pogreške."

A Selena je rekla nešto i o svom prstenu čistoće, tj. prstenu djevičanstva. „Nije me sram reći, skinula sam ga. Stavila sam ga kad sam imala 13, blagoslovljen je, poštujem to, ali on nije za svakoga!"

O svojoj prijateljici Taylor Swift, Selena je izjavila: "Taylor je jedna od najboljih osoba u mom životu. Kad mi je bilo najteže, kad sam prekinula sa svojom prvom ljubavi, došla je s kolačima i hrpom junk fooda tješiti me!"

Bravo, Selena! Jedino se tako može krenuti naprijed, bez ljubavne gorčine. I što više slušamo tu curu, sve više se slažemo s izjavama njeninih fanova, da je ona jedna od zvijezda koje čvrsto stoje na zemlji...