"Sviđa mi se njihov prvi singl, ali..."

Foto: Instagram

Želim samo mir...

Camila o Fifth Harmony/ "Sviđa mi se njihov prvi singl, ali..."

Camila trenutno promovira svoj novi singl "Crying In The Club", a njena bivša grupa Fifth Harmony objavila je i svoj prvi singl (bez Camile) "Down". No bez obzira na njihov raskid, Camila je u svom intervjuu za AMP radio izjavila da joj se singl "Down" sviđa.

"Čula sam samo neke dijelove pjesme", izjavila je."Nisam je čula čitavu, no mislim da je prilično cool". A na pitanje voditelja je li joj bilo čudno čuti novu stvar Fifth Harmony bez nje, rekla je: "Pa i ne baš, to je nešto potpuno prirodno".

Camila je grupu napustila krajem prošle godine, no njen odlazak nije baš protekao mirno i prijateljski. Ostatak benda izjavio je da nastavljaju bez nje i da ih nitko neće razdvojiti.

"Očito nisam željela da moj odlazak bude baš takav, jer zante, ja želim samo mir"., izjavila je Camila ne skrivajući nelagodu. No, kaže i da nikad nije požalila što je grupu napustila. "Cure će sigurno nastavlajti rasturati, ali ja sam sretna što konačno radim ono što volim, a to je vlastita glazba. I kao što sam rekla, želim im sve najbolje".

 Camila će svoj album “The Hurting. The Healing. The Loving” objaviti 17. rujna, a otprilike tada svoj album trebale bi objaviti i Fifth Harmony.